Print trends herfst / winter 2020 en 2021 | Fashionchick

2022-07-23 09:35:47 By : Mr. Alex Shyu

Afgelopen seizoen hulden we ons in pied-de-poule en polkadots. En ook al kun je je in de herfst en winter nog prima vertonen in deze prints, er zijn serieuze kapers op de kust. 

Wat dacht je van de tie-dye print? Of de klassieke ruit? De print trends van herfst en winter 2020 zorgen ervoor dat de wintermode een waar feestje wordt. Die winter zelf, dat moeten we nog maar afwachten. Maar deze trends geven ons goede hoop. 

Afgelopen zomer konden we al niet om deze print heen en dat blijft de komende maanden nog wel even zo. Gelukkig maar, want wat moeten we anders met al die broeken, sokken en shirts die we te lijf zijn gegaan met verf en bleek tijdens onze quarantaine maanden? 

Het maakt niet zoveel uit wát voor dierenprint je kiest, de hele dierentuin is goed vertegenwoordigd als het op prints 2020 aankomt. Van slang tot panter, van luipaard tot zebra. Is jouw stijl vooral glamorous dan raden we je een panter- of slangenprint aan. Ben jij helemaal on trend? Ga dan voor de grafische zebra print. 

7 herfst / winter trends 2020/2021 om naar uit te kijken

Eigenlijk zien we de ruit iedere herfst en winter terug, steeds in een net iets andere vorm. Dit seizoen krijgt de ruit een klassiek sausje; we zien 'm in klein en in neutrale kleuren maar ook de Schotse - of Tartan - ruit gaan we veel zien. 

De bloemenprint zien we normaal gesproken juist in de lente- en zomercollecties - 'Flowers for Spring? Groundbreaking.' - maar ook de herfst- en wintermode belooft een ware bloemenzee te worden. We zien twee uitersten: grote, opvallende bloemen of juist de subtiele, verfijnde variant. Voor welke ga jij? 

Dit zijn dé 5 mooiste herfst/winter schoenentrends

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Final sale: de mooiste zomeritems onder €20 Fashion Lees ook 5 tips om kauwgom uit je kleding te halen Fashion Lees ook 6x kledingtips voor een smalle taille Fashion Lees ook Dit zijn de leukste curvy merken uit de shop Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Final sale: de mooiste zomeritems onder €20

5 tips om kauwgom uit je kleding te halen

6x kledingtips voor een smalle taille

Dit zijn de leukste curvy merken uit de shop

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.